VCA opleiding

Doelgroep:
Bestemd voor medewerkers van VCA-gecertificeerde bedrijven.

Doelstelling:
De Arbo-wet stelt vele eisen aan werkgevers en werknemers. Een daarvan is dat iedereen moet zorgen voor optimale veiligheid, gezondheid en welzijn. Meer en meer wordt door opdrachtgevers ge‘ist dat opdrachtgevers hun Arbo-zorg afdoende hebben geregeld.
Dit om aansprakelijkheid in geval van calamiteiten te voorkomen. Veel opdrachten worden enkel nog gegund aan VCA-gecertificeerde bedrijven.
Een belangrijk VCA-onderdeel is het verplichte certificaat "Basisveiligheid VCA" ( VVA1). Na voltooiing van de cursus heeft de cursist voldoende kennis om werkzaamheden op een verantwoorde, veilige en gezonde wijze uit te kunnen voeren.

Inhoud:
- Arbo-wet, verplichtingen en aansprakelijkheid;
- Risico's, gevaren en preventie;
- Gevaarlijke stoffen;
- Werken in besloten ruimten;
- Veilig gebruik gereedschappen;
- Electrische veiligheid;
- Hijsen en tillen;
- Werken op hoogte;
- Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen.

Resultaat:
Certificaat Basisveiligheid VCA, na goed afleggen examen, landelijk erkend door een examenbureau en 10 jaar geldig. Het examen wordt op dezelfde dag afgenomen. Wel dient dat minimaal 8 werkdagen voor aanvang te gebeuren door BOM.
Dit doen wij op het moment van uw cursusbevestiging.

Cursusgeld:
De kosten voor mondelinge cursus VCA bedragen: € 179,50 exclusief 21% btw. Dit is een all-in prijs. Dus inclusief cursusboek, koffie/thee en lunch arrangement en examengelden. Er komen geen verdere kosten meer bij.

Mocht u nog enige vragen hebben, belt u mij dan gerust, of mail mij op info@bhv-cursus.nl.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben ge•nformeerd en ik kijk er naar uit om u als klant te mogen verwelkomen.

Inschrijving
U kunt zich inschrijven doormiddelen van het aanvragen van een inschrijfkaart, of mail uw gegevens door aan: info@bhv-cursus.nl